• DİDİM’DE MUHTEŞEM DÜĞÜN

    Didim’in tanınmış ve sevilen esnaflarından Emin Gümüş (Emin Oto) oğlu Ersin’i muhteşem bir kır düğünü ile evlendirdi.

    12:29:43 | 2013-07-07

     

    Didim’in tanınmış ve sevilen esnaflarından Emin Gümüş (Emin Oto) oğlu Ersin’i muhteşem bir kır düğünü ile evlendirdi.

     

    29 Haziran 2013 Cumartesi günü Didim – Mavişehir Defne Kır Düğün Bahçesinde gerçekleşen düğün merasimine Didim’in tanınmış simaları, esnafları ve seçkin davetliler katıldı.

     

    Sevinç Ailesi’nin cici kızı Gülten Özcan ile mutlu bir geleceğe doğru adım atan Ersin Gümüş, “Gün değil, ay değil, yıl değil.. bir ömür boyu mutlu beraberliğe” sözünü vererek bekarlığa veda etti.

     

    Didim’de yeni hizmete giren Defne Kır Düğün Bahçesi’nde ilk düğünü yapan Gümüş ve Özcan Aileleri evlatlarının en mutlu günlerini görmenin sevincini birlikte yaşadılar.

     

    Düğün pastası kesimi ve takı merasiminin ardından gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde Gülten ve Ersin çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Pistten biran olsun inmeyen genç çiftleri arkadaşları da yalnız bırakmadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde damat Babası Emin Gümüş ve Anne Hülya Hanım kendilerini yalnız bırakmayan konukları ile tek tek ilgilenirken, mutlu günlerine ortak olan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

     

    Düğün bitiminde damadı arkadaşları elleri üzerinde havaya atarak mutluluk yolculuğuna uğurladılar… Bir ömür boyu mutluluk onlarla olsun…