• “EFES AHMET” OĞLUNU EVLENDİRDİ

    Düğünde Milletvekili Gültekin Kılınç ve Esat Ergüler nikah şahidi oldu...

    01:47:39 | 2012-06-19

    DÜĞÜN RESİMLERİ

    FOTO GALERİ’DE

    Nazilli’nin sevilen isimlerinden Ahmet Sert küçük oğlu Ozan’ı Yavuz Kaynar Düğün Salonunda ağırladığı dostları ile birlikte evlendirdi.

    Nazilli’de “Efes Plak” ismi ile her kesimin tanıdığı “Efes Ahmet” lakaplı Ahmet Sert ve Semra hanım oğulları Ozan’ı,  Saniye Şepit ile evlendirmenin mutluluğunu yaşarken, Şenol&Aldulkadir Şepit Ailesi ile de dünür oldu.

    Sert ve şepit Ailesi’nin en mutlu günlerinde yakın dostları onları yalnız bırakmazken, düğünün seçkin konukları arasında AK Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi Eski Başkanı Esat Ergüler, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Nazilli Belediye Meclis Üyesi Süleyman Bilgen de yer aldı.

    Saniye ve Ozan Çiftini birbirine bağlayan Nikah töreninin şahitliklerini  Milletvekili Gültenik Kılınç, Esat Ergüler ve Süleyman Bilgen yaptılar.

    9 katlı düğün pastasının ikramı ile birlikte Ediz Orkestrasının güzel müziği eşliğinde en mutlu gününü yaşayan Saniye ve Ozan çiftinin mutluluğuna sevenleri de ortak oldu.

    Ahmet ve Semra Sert Ailesi en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

    Aydın Gündem Gazetesi olarak Saniye ve Ozan çiftine mutluluklar diler, Sert ve Şepit ailelerini tebrik ederiz..