• Erdoğan’ın koltuğuna göz dikti…

    TOPUKLU EFE LAKAPLI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU BU KEZ DE CUMHURBAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA GÖZ DİKTİ… HAKKINDA AÇILAN YOLSUZLUK DAVALARDAN İYİCE BUNALAN ÇERÇİOĞLU İÇİNE DÜŞTÜĞÜ FETÖ SARMALINDAN KURTULABİLMEK İÇİN SON ÇEREYİ CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMAKTA BULDU…

    14:11:59 | 2017-08-04

    FETÖ ile işbirliği içinde olduğu iddiaları ayyuka çıkan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında açılan yolsuzluk davalarından ve içine düştüğü FETÖ girdabından kurtulabilmek için son çareyi Cumhurbaşkanı adayı olup seçime girmekte buldu.

    Danışmanı Erkan Karaarslan ile yakın arkadaşı olan Aydın Cumhuriyet Eski Başsavcısı Ekrem Yiğit’in FETÖ'den tutuklanması ve cezalandırılmasının ardından zor günler geçiren "Topuklu Efe" lakaplı CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 2019 yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı için kolları sıvadı.

    Daha önce ulusal bir medya kuruluşunun da desteğini alarak CHP Genel Başkanlığı için kulis çalışmaları yaptığı bilinen CHP'li Başkan Çerçioğlu son olarak gittiği parti genel merkezinde içine düştüğü FETÖ sarmalından kurtulmak için istediği yardım talebi geri dönünce yaklaşık 2 yıl sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için şimdiden algı operasyonuna başladı.

    Aralarında siyasiler, gazeteciler, bürokratlar, yargı mensupları, STÖ temsilcileri ve işadamları olmak üzere Özlem Çerçioğlu'na muhalif görülen isimlere yönelik kendisinin bilgisi ve teşviki dahilinde olduğu iddia edilen hakaret, karalama, iftira ve küfürlerin yapıldığı sahte sosyal medya ve paylaşım hesapları ile kurulan sosyal medya guruplarında bu kez de Çerçioğlu’nun Cumhurbaşkanlığına adaylığı ilan edildi.

    “AMACI GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK..”

    Son günlerde kamuoyu ve basında yer alan hakkındaki yolsuzluk ve FETÖ ile kirli ilişkisi iddialarıyla gündeme gelen Özlem Çerçioğlu’nun bu girişimi kamuoyunda gündemi değiştirmek adına Cumhurbaşkanlığı adaylığını el altından ilan ettirerek yeni bir algı yaratarak gündemi değiştirmek çabası içinde olduğu ve adından söz ettirmeye çalıştığı şeklinde yorumlanıyor.

    Kendisi adına kurulan sosyal hesaplardan dün geceden itibaren Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili paylaşımlar yapılan Başkan Çerçioğlu'nun kendi yakın çevresine "Recep Tayyip Erdoğan'da daha önce Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı ve bugün Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanıdır. Bende Türkiye'nin en başarılı, en sevilen, en ilgi gören, en popüler, en iddialı, en halkçı, en fakir fukara anası ve en cazibeli Büyükşehir Belediye Başkanı olduğuma göre Cumhurbaşkanlığı adaylığında da en iddialı isim olacağım kesin..." dediği dillendiriyor.

    "Özlem Çerçioğlu Cumhurbaşkanı olsun, Türkiye başka bir Ülke olsun!" sloganı ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı ilan edilerek destek istenen "Topuklu Efe" lakaplı Çerçioğlu için paylaşımlarda kullanılan fotoğrafın Efe fesli olması dikkat çekti. Ancak Çerçioğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için aranan şartlardan biri olan Yüksek Öğretim Şartını taşımamasına rağmen “Cumhurbaşkanı olsun” paylaşımlarının tamamen gündem değiştirmeye yönelik ve algı yaratmak çabasının ispatı olduğunu gözler önüne seriyor.

    HABER: HASAN KADİFE