• Erhan Gülveren’e açık mektup…

    Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan PKK Terör Örgütü ile mücadele ederken, bu örgütün uzantısının TBMM’de temsilcisinin HDP olduğunu söylerken, HDP bayrağı altında poz vermekten çekinmeyen, onları bir an olsun yanından ayırmayan Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın “kadim dostunuz” olmadığını Didim kamuoyuna açıklamanızı bekliyoruz.

    11:11:14 | 2019-08-03

    Ahmet Deniz Atabay, Didim’de ismi skandallar ile anılan ve skandalları gazete manşetlerinden hiç düşmeyen bir belediye başkanıdır.

    CHP’lidir ancak sürekli HDP ile dirsek temasındadır.

    Yani HDP sevicidir.

    FETÖ Belediyeler İmamı iddiasıyla Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Sincan Cezaevi’nde tutuklu Erkan Karaarslan ile işbirliği yapmış dolayısı ile FETÖ ile iltisakı olan bir belediye başkanıdır.

    31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinden hemen önce HDP bayrağı altında poz veren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yine seçim ofisinin açılışında HPD’lililerin Türk Bayrağı’nı halay mendili yapmasına sessiz kalan, halay resimlerini kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşan bir isimdir.

    (http://www.aydinsafak.com/turk-bayragi-ile-halay-cektiler-h3495.htm)

    (http://www.aydinsafak.com/atabay-in-hdp-ile-gizli-ittifaki-h3523.htm)

    (https://www.yeniasir.com.tr/gundem/2019/03/18/chpli-baskan-hdp-bayragi-altinda)

    (https://www.yeniasir.com.tr/gundem/2019/02/12/bayragi-halay-mendili-yapmasi-isyan-ettirdi)

    Sayın Erhan Gülveren..

    Biz sizi 1985 yılında Polis Akadamesi’ni derece ile bitiren biri olarak tanıyoruz ve daha sonra Emniyet kademelerinde başarı ile görev yapmanızdan büyük onur duyuyoruz. Didim’de Emniyet Müdürlüğü yaptığınız yıllarda halk arasında çok sevildiğinizi de biliyoruz.

    Meslek yaşantınız kariyerlerle dolu bir kişisiniz.

    Ancak,

    Son günlerde Ahmet Deniz Atabay’ın sizin “kadim dostu” olduğunuz, emniyet ayağında koruyup kolladığınız Didim kamuoyunda konuşulmaktadır.

    Bu bizleri derinden üzmektedir.

    Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine kadar yükselmiş bir kişi olarak sizin isminizin askerimizi, polisimizi şehit eden PKK Terör örgütünün uzantısı olan HDP sevici bir isim ile birlikte anılmasına tahammül edemiyoruz. “Kadim dostunuz” olduğunuza da inanmıyoruz… Ahmet Deniz Atabay’ın bilerek ve bilinçli olarak kamuoyuna sizinle çok iyi dostmuş görüntüsü vermesini de manidar buluyoruz.

    Sizin asla HDP sevici biri ile dost olacağınıza ihtimal dahi vermiyoruz.

    Türk Bayrağı’na “paçavra” muamelesi yapan HDP’lileri zevkle izleyen bir kişi ile yan yana düşünemiyoruz. Tanıdığımız, başarıları ile gurur duyduğumuz Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Erhan Gülveren’in HDP sevicilere prim vermeyeceğini de biliyoruz.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan PKK Terör Örgütü ile mücadele ederken, bu örgütün uzantısının TBMM’de temsilcisinin HDP olduğunu, HDP’ye desteğin PKK’ya destek anlamına geldiğini söylerken, HDP bayrağı altında poz vermekten çekinmeyen, HDP’lileri bir an olsun yanından ayırmayan Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın “kadim dostunuz” olmadığını Didim kamuoyuna açıklamanızı bekliyoruz.

    Saygılarımla…

    YALÇIN YILDIRIM