• KUAFÖRLERİN UKRAYNA BAŞARISI

    Nazilli’den yarışmaya katılan Kuaför Murat Varhan, Ukrayna'dan ödül ile döndü.

    19:46:57 | 2013-04-30

    Nazillili Kuaför Murat Varhan, Ukrayna’daki saç tasarım yarışmasından ödülle döndü.


    Dünyanın ve Avrupa’nın pek çok ülkesinde, Türkiye’yi başarıyla temsil eden Türk Kuaförler Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bu yıl 12.si düzenlenen Uluslararası The Crystal Angel Saç Festivalinde şov yaptılar.

    Geçtiğimiz yıl incir ağacı kullanarak hazırladığı saç tasarımı ile özel tasarım ödülü ve özel tasarım kategorisinde dünya üçüncüsü olarak 2 Kupa ve başarı belgesi ile Nazilli'ye dönen Murat Varhan bir kez daha davet edildiği yarışmada özel ödül ve başarı belgesi almayı başardı.

     

    Nazilli Belediyesinin katkıları ile yarışmaya katılan Murat Varhan, 17-23 Nisan tarihleri arasında Ukrayna'da düzenlenen ve 12 ülkenin katıldığı Uluslararası 'The Crystal Angel' Saç Festivali'nde ülke genelinden 19 kuaförle Türkiye’yi ve Nazilli’yi temsil etti.

    Nazillili Murat Varhan’ın 2. kez katıldığı festivalde bu yıl İskenderun’dan Gökhan Hamarat, Mersin’den İzzet Ezici, İzmir’den Muzaffer Kaya, Almanya’dan Sibel Yıldız Bulut, Erhan Kara, Aydın’dan Ümit Efe ve Uşak’tan Ramazan Türkmen çeşitli ülkelerden katılan kuaförlerle yarıştı.

    Sosyal ve Kültürel belediyecilik çalışmaları kapsamında Nazilli'nin tanıtılması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Alıcık, “Ülkemizde uzun ömürlü insanların yaşadığı yer dediğimiz zaman Nazilli ismi biliniyor. Yaşamak, yaşlanmak ve okumak için ideal şehir olarak nitelendirdiğim ilçemizin tanıtımında destek olan Kuaför Murat Varhan'ı tebrik ediyorum. Murat Varhan ile yurtdışında bir kez daha ismimiz duyuldu. Kendisi Ukrayna’da Nazilli Belediyesini ve Nazilli ismini, ürünlerini en iyi şekilde tanıttı. Ayrıca ödül de alarak ülkemize, ilçemize başarıyla döndü. Başarısını kutluyorum” dedi.