• Mesutlu Mahalle Konağı hizmete açıldı..

    Efeler Belediyesi tarafından Mesutlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mahalle Konağı, Düğün Salonu ve çeşitli amaçlar için kullanılacak olan ek binalar düzenlenen törenle hizmete açıldı.

    15:57:57 | 2018-05-13

    Mesutlu Mahallesi’nde gerçekleşen açılış töreninde konuşan Mahalle Muhtarı Mehmet Çakıroğlu, “Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan başta olmak üzere, birim amirlerine ve emeği geçen tüm belediye personeline yaptıkları hizmet için teşekkür ediyorum. Harap hale gelen mekanımız sizlerin sayesinde yeni görünümüne kavuştu. Ben istedim Efeler Belediyesi verdi. Halk ister, Efeler Belediyesi yapar. Tüm Mesutlu Mahallesi adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

    Programda konuşan Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tolan da, “İnsanın yaşadığı yere hizmet etmesi büyük mutluluk. Çocukluğumu, gençliğimi geçirdiğim Mesutlu Mahallesi’ne hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. ‘Biz bu dünyayı atalarımızdan miras almadık, çocuklarımızdan ödünç aldık’ sözü aklıma geliyor. Bu vesileyle gelecek nesillerin de kullanacağı mekanlarımıza bizleri kavuşturan Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’a teşekkür ediyor, Mesutlu Mahalle Konağımızın hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

    “HER BİR YURTTAŞIMIZ AİLEMİZİN PARÇASI”

    Efeler Belediyesi olarak 300 bine yaklaşan nüfusa hizmet verdiklerini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ise şöyle konuştu:

    “Bu hizmetleri gerçekleştirirken;  destek, yardımlaşma ve iletişim içinde olduğumuz muhtarlarımızla her zaman etle tırnak gibi olduk. Kapımız her zaman mahalle halkımıza, muhtarlarımıza açık. Mahallelerimizin ne ihtiyacı varsa, görev ve sorumluluk alanımız içindeki hizmetleri bugüne kadar yerine getirmeye çalıştık. Biriz, beraberiz, bir büyük aileyiz duygusu ve anlayışı içindeyiz. Efeler ilçesinde yaşayan her yurttaşımızı ailemizin bir parçası olarak görerek taleplerinizi karşılamaya çalışıyoruz. Mesutlu Mahalle Konağımızın, Mesutlu Düğün Salonumuzun ve ek olarak yaptığımız binalarımızın da Mesutlu Mahallesi Sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İyi günlerde kullanmanız dileklerimle sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

    Konuşmaların ardından mevlit-i şerif okutularak, yemek ikramında bulunuldu.