• “Seçime erken yakalandılar!”

    AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nin “seçimleri” erteleyin çağrısı yaptığını, ABD’nin de “olağanüstü hal” altında seçim yapılmaz diye mesaj gönderdiğini belirterek, “Sadece CHP-HDP-İP-SP v.s. değil ABD ve AB’nin de Türkiye’deki erken seçim kararından hoşlanmadığını görüyoruz. Onlar da seçime erken yakalandılar” dedi.

    12:56:28 | 2018-04-25

    Milletvekili Erdem yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

    “Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Türkiye’ye “seçimleri erteleyin” diye çağrıda bulunuyor. ABD’den de “olağanüstü hal” altında seçim yapılamaz diye mesaj yollanıyor. Çeşitli AB ülkelerinin temsilcileri ülkelerinde yaşayan Türklere yönelik seçim çalışmalarına ve toplantılara izin vermeyeceklerini açıklıyorlar.

    Demek ki sadece CHP-HDP-İP-SP vs değil ABD ve AB’nin de Türkiye’deki erken seçim kararından hoşlanmadığını görüyoruz. Onlar da seçime erken yakalandılar her halde...

    Bizdekiler gibi seçimi bu kadar erken beklemiyorlardı. Kendilerine göre yazdıkları senaryoları uygulayamadıklarından ötürü seçim tarihini beğenmiyorlar.

    Kim bilir nasıl senaryolar yazılmıştı ve Türkiye’de neler neler yaşanacaktı?

    Senaryolarını başarsalardı seçim sonuçlarını nasıl etkileyecekti? Erken seçim açıklamasıyla senaryolar bozuldu. Ama şunu çok iyi biliyoruz ki yeni senaryolar devreye sokulmaktadır.

    Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi senaryoları yazarlarsa yazsınlar 24 Haziran’da Allah’ın izni ve Aziz Milletimizin desteğiyle Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacaktır.

    Türkiye’nin ve Aziz Milletimizin zarara uğramasına bile aldırmadan; dış mihraklarla ve FETÖ ile dirsek teması halinde Recep Tayyip Erdoğan’ın

    Cumhurbaşkanı olmaması için elbirliği içerisinde hareket edenler yazılan çirkin senaryolardaki rollerini oynayanlar yine hüsrana uğrayacaklar.

    Aziz Milletimiz tüm yaşananları ibretle izliyor.”