• TİYATRO SAHNESİNDE EVLİLİK TEKLİFİ

    Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularından Ali Demireğen, Moliére’in ölümsüz eseri “Tartuffe” oyununun finalinde tiyatro atölyesi oyuncusu Latife Karaayak’a evlilik teklif etti.

    10:14:41 | 2014-12-16

     

    Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Şükran Güngör Sahnesi’nde ‘Tartufe’ adlı komedi oyununu sahneledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularından Ali Demireğen, Moliére’in ölümsüz eseri “Tartuffe” oyununun finalinde tiyatro atölyesi oyuncusu Latife Karaayak’a evlilik teklif etti.

     

    Demireğen, oyun ekibiyle birlikte seyircileri selamladıktan sonra seyircilerin arasındaki Latife Karaayak’ı sahneye davet etti.



    Oyuncu Demireğen’in sahnede diz çöküp kız arkadaşına evlilik teklifi yapmasıyla Latife Karaayak büyük şaşkınlık yaşadı. Seyircilerin “evet” diyerek tempo tutmasıyla birlikte Karaayak evlilik teklifini kabul etti. Tiyatroseverlerde bu mutluluk tablosuna alkışlarıyla eşlik ettiler.



    Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sanat Yönetmeni Serkan Fırtına, çifte mutluluklar dileyerek, "Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi, romantik ve anlamlı bir teklif. Bu geleneği ben başlatmıştım, arkadaşlarımızda bu geleneğe uydular. Sahnemizde kendi oyunumuz sonunda seyircilerimizle birlikte bu tabloya ortak olmak bizleri ayrıca çok mutlu etti. Genç çifte bir ömür mutluluklar diliyorum" diye konuştu.