• “ALTIN ÇAN” İÇİN İTALYANLAR GELİYOR

    11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında 11. kez kapılarını, tarım ve hayvancılık dünyasının profesyonellerine açacak olan AgroexpoEurasia Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı için çalışmalar sona geldi.

    19:21:28 | 2015-11-08

     

    Her yıl düzenlediği etkinlikler ile adından söz ettiren Fuar,  bu kez İtalyan misafirlerini İzmir’de ağırlayacak. Türkiye’nin en büyük, en yeni fuar alanı, Fuar İzmir’de gerçekleşecek Altın Çan İnek Güzellik Yarışması, Türkiye’nin hayvancılık konusunda önde gelen kuruluşlarının gözetiminde gerçekleşecek.

     

    Tarım fuarcılığının önde gelen firması Orion Fuarcılık tarafından Fuar İzmir’de 11-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan AgroexpoEurasia 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı yeni sürprizlere hazırlanıyor.

     

    Yoğun bir çalışma takviminin sonuna geldiklerini belirten Orion Fuarcılık Genel Müdürü Burak Tan, “Tarım fuarcılığında Türkiye’nin en köklü firmasıyız. 29 yıldan beri sürdürdüğümüz fuarcılık çalışmalarında her yıl farklı bir yeniliğin öncüsü olmak için çaba harcıyoruz. Önümüzdeki Şubat ayında sadece İzmir’de değil tüm Türkiye’de ses getirecek yarışmalarımız olacak” diye konuştu.

     

    Türkiye’nin en kapsamlı canlı hayvan şovuna ev sahipliği yapan AgroexpoEurasia bu yıl çıtayı yükselterek Damızlık Sığır Güzellik Yarışmalarında haklı bir üne sahip İtalyan eğitmenlerin İzmir’e gelmeleri konusunda anlaşmaya vardı. İtalyan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği ile yapılan görüşmelerin son derece verimli geçtiğini belirten Burak Tan, uzman eğitmenlerin Kasım ayı içerisinde İzmir’e gelip çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.İzmir’deki pilot çiftlikte 1 hafta eğitim verecek olan İtalyan Eğitmenler, 16 Türk bakıcıya yürüyüş ve duruş eğitimleri vererek yarışmalara ineklerin hazırlanmasını sağlayacaklar.

     

    8 Holde 110.000 metrekare kapalı alanda gerçekleşecek fuarın 1 holü etkinlik ve yarışmalara tahsil edildi.