• Bayındırlık Eski Bakanı Altınkaya’dan anlamlı ziyaret

    Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Cengiz Altınkaya, Aydın’da Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kapsamında düzenlenen programa katıldı. Şehit Aileleri Derneği’nin düzenlediği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yılı nedeniyle düzenlenen anma programına Aydın’dan seçilmiş hiçbir milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkanı başta tek bir belediye başkanı katılmadı, Derneği de ziyaret etmedi.

    07:11:11 | 2024-07-22

    Cengiz Altınkaya, Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yılı nedeniyle düzenlenen anma programına katıldı. Dernek Başkanı Kıbrıs Gazisi İsmail Ece ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen program, çok sayıda gazi ve şehit ailesini bir araya getirdi.

    Etkinlikte Başkan İsmail Ece ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Cengiz Altınkaya, harekatın Türk milleti için taşıdığı öneme vurgu yaparak, gazilerin ve Şehit ailelerinin fedakarlıklarını minnetle andı.

    Kıbrıs Şehitleri ile tüm şehitler için duaların da okunduğu programda, gaziler ve Şehit aileleri zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Harekatta aktif rol alan bazı gaziler  yaptıkları konuşmalarda anılarını paylaşarak birlik ve beraberlik ruhuyla yürütülen Kıbrıs Barış Harekatı’nın önemine vurgu yaptı. Lokma hayrının da yapıldığı programın sonunda Dernek Yöneticileri Cengiz Altınkaya ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.