• CHP lideri Özel, Çerçioğlu’ndan kaçar gibi uzaklaştı

    Bir algı efsanesinin bitişi. Zaman geçip Özlem Çerçioğlu'nun algı duvarı yıkıldıkça kamuoyu gibi CHP Genel Merkezi de Özlem Çerçioğlu döneminin adeta bitişini gözler önüne seriyor.

    13:23:27 | 2024-09-06

    CHP'nin tüzük kurultayı için Ankara'da bulunan Özlem Çerçioğlu, artık CHP Genel Merkezi'nde de yüz bulamıyor. Yıkılan imajını tazlemek adına Özgür Özel ile poz vermek için adeta koşturmaca oynayan Çerçioğlu, Özel ile iki kare poz verebilmek için adeta kendini paraladı. Yanına gelen Çerçioğlu ile birlikte poz vermekten kaçındığı her halinden belli olan CHP Lideri Özgür Özel, tokalaşıp eleni Çerçioğlu’nun elinden kurtarıp hemen yanından uzaklaştı. Bu durum fotoğraf karelerine de yansıdı.

    Fotoğraf kareleri dikkatle incelendiğinde Özgür Özel'in artık Çerçioğlu'nu görünce adeta hafaganlar bastığı ortaya çıkıyor.

    Tüzük Kurultayına katılan üst düzey CHP'lilere ulaşan Aydın Şafak Gazetesi, “Sayın Genel Başkan zoraki tokalaştı. Artık Özlem Hanım ile poz vermekten bile çekiniyor. İki kelime sohbet bile etmeden adeta kaçar gibi uzaklaştı” şeklinde durumu ifade ettiler.

    Bilindiği gibi CHP lideri Özgür Özel ve çocukları, yıllardır maddi manevi Özlem Çerçioğlu tarafından sürekli desteklenip korunan Ergün Poyraz tarafından Fetö’cü ilan edilmişti. Çerçioğlu ve medyası da bu ahlak ve insanlık dışı itham, iftiralara karşı sessiz kalmıştı.

    CHP’li pek çok belediye başkanı, milletvekili yine Ergün Poyraz tarafından hakaret, itham ve iftiralara maruz kalmış, Çerçioğlu tepki göstermek bir yana, Ergün Poyraz ile birlikte sürekli resimler vermişti.

    Öte yandan CHP Genel Merkezi'nden görüştüğümüz bir üst düzey yetkili, “Her hangi olumsuz bir siyasi ya da hukuki durumda Özlem Hanım arkasında duracak kimseyi bulamaz” sözleriyle, Çerçioğlu'ndan gelen bıkkınlığı açık şekilde dile getirdi.