• Efeler’de ekonomist aday…

    DP Adayı M. Mesut Özakcan’ın kendisine siyasi yol arkadaşı yaptığı Ekonomist Mine Selçuk, Almanya Tübingen Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Bilimi Fakültesi mezunu.

    10:26:58 | 2019-03-12

    5 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde ismini Efeler Halkı’nın gönüllerine yazdıran DP Adayı Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan kadınlara verdiği önemi oluşturduğu Belediye Meclis listesi’nde de gösterdi.

    DP Adayı M. Mesut Özakcan Belediye Meclisi kontenjanına aldığı üç bayan ile de dikkatleri çekiyor. Diğer siyasi partiler kontenjanında bayanlara yer vermezken Mesut Özakcan’ın listesinde 3 bayana birden yer vermesi Efeler halkı tarafından büyük takdir görüyor.

    Kontenjanında 1. Sırada Sümran Ünal, 2. Sırada Dr. Betül Akçanal, 3. Sırada Ekonomist Mine Selçuk’a yer veren DP Adayı M. Mesut Özakcan, seçim çalışmalarını hummalı şekilde yürütüyor.

    Efeler’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Mesut Özakcan halkta karşılık bulan vizyonu ile 31 Mart seçimlerinin favorisi olarak gösteriliyor.

    Rakiplerinden açık ara farkla seçim çalışmalarını önde götüren Mesut Özakcan, sevecen, sempatik ve güler yüzlü kişiliğinin yanı sıra kontenjanında yer verdiği üç bayan meclis üyesi adayı ile de dikkati çekiyor.

    Özakcan’ın Efeler Belediye Meclisi Kontenjan 3. Sıra’da kendisine yol arkadaşı yaptığı Mine Selçuk da kariyeri ve hanımefendiliği ile seçim çalışmalarını yürütüyor. Başkan Özakcan’ın en büyük destekçilerinden biri olan Ekonomist Mine Selçuk, Almanya Tübingen Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bilimi Fakültesi mezunu.

    DeutscheBank – CommerzBank Mali Analiz Kredi Danışmanlığı ve Sanayi Yatırımları görevlerini uzun süre yürüten Mine Selçuk, “Bilim, Eğitim, Ekonomi ve Yaşam Kenti Efeler”in inşasında M. Mesut Özakcan’ın en büyük destekçileri arasında yer alıyor.