• Ekşi Sözlük Çerçioğlun’u "Ti"ye aldı...

    EKŞİ SÖZLÜK'DE ÇERÇİOĞLU'NUN YÜZÜNÜ EKŞİTECEK YORUMLAR… MİLYONLARCA KİŞİ TARAFINDAN TAKİP EDİLEN EKŞİ SÖZLÜK YAZARLARI CHP AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NU “Tİ”YE ALDI.

    12:59:02 | 2017-09-05

    Ulusal anlamda büyük trendi olan yorum sitesi "Ekşi Sözlük" CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu fena "Tİ" ye aldı.

    Ekşi Sözlük paylaşımında yer alan "ŞÜKELA" isimli yorumcu “Topuklu Efe” lakaplı Çerçioğlu ile ilgili olarak icraatlarının tamamının şişirilme olduğunu ve doldurma gündemlerle Aydın halkına empoze edildiğini vurguladı.

    Ekşi Sözlük’ün bu paylaşımı hit alan yorumlar arasına girdi.

    CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ısrarla Aydın halkının işlettiği büfeleri kaldırdığından övünerek bahsetmesi ile ilgili olarak "Ufak çapta mafya bile sayılmayacak kişileri şehirden temizledim diyen Çerçioğlu onlar için bile ülkücülerin arkasına sığındığını işi tamamladıktan sonra da her şeyi 10 Zeyna gücüyle kendisi yapmış gibi lanse ediyor" diyen yorumcu konuya bakış açısını ortaya koydu.

    Paylaşımların hızla trend topik duruma gelmesi sonrası birkaç çıkarcı kişi tarafından oluşturulan balon efsane Topuklu Efe söylemlerinin hayal ürünü olduğu Aydın halkı arasında yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

    Ekşi Sözlük, faaliyete soktuğu yeni Aydın Otogarı ve diğer icraatları ile ilgili olarak da hizmetlerin tamamının eksik, hatalı ve beceriksizlik içinde devam ettiğini, söz verdiği Zeybek Arena ile ilgili olarak da menfaat amaçlı kurgulandığını ifade ederek kamuoyunda yankı yaratacak yorumuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

    Kısa süre içersinde ekşi sözlük yorumcuları arasında trend topik olan "ŞÜKELA" isimli yorumcu Aydın halkının fenomenleri arasına yer alan yorumcu oldu.

    Adı sahte sosyal medya hesaplarını yönetmek ve yönlendirmekle anılan Özlem Çerçioğlu ve yandaşlarının söz konusu paylaşımlar karşısında takınacağı tavır ve eylemler Aydın kamuoyunca merak ediliyor.

    (Hasan KADİFE)