• GÖZLERİNİZİ CEBE İLE KORUYUN

    Mükemmeli Tercih Edenlerin Markası CEBE İle Gözlerinizi Koruyun.

    20:12:08 | 2014-03-18

     

    Dünya'nın önde gelen spor gözlük markalarından CEBE güneş gözlükleri 2014 ilkbahar-yaz sezonuna kaliteli ve sportif görünümü ile damgasını vuruyor. Sporcular ve sportif kişiler için tasarlanmış çok özel CEBE güneş gözlükleri güneşin zararlı tüm ışınlarını % 100 kesiyor.

     

     

    CEBE’nin seçkin ürün yelpazesinde, 0 dereceden yüksek ışınların etkilediği yerlerde kullanılan 4 dereceye kadar değişik kategoride güneş gözlükleri bulunuyor. Alternatif renk seçeneklerinin de bulunduğu sportif ve trend güneş gözlük modelleri ile CEBE, yeni koleksiyonunda sizi ayrıcalıklı kılıyor.

     

    CEBE güneş gözlüklerinin seçkin ürün yelpazesinde zımbalı, deri kaplamalı ve kemik malzemeden üretilmiş gözlükler bulunuyor. Alternatif renk seçeneklerinin de bulunduğu sportif ve trend gözlük modelleri güneşin zararlı tüm ışınlarını % 100 kesiyor.

     

    Optik açıdan hatasız cam kalitesine sahip olan gözlükler mükemmel kalkan görevi görüyor. Çizilmelere karşı maksimum dayanıklı olan camlar, anti yansıma kaplamaları ile gözleri güneşin tüm zararlı ışınlarından koruyor.

     

    Mükemmeli tercih edenlerin markası CEBE’de ayarlanabilir ergo saplı ve havalandırmalı özel üretim camlı güneş gözlükleri de bulunuyor. En aktif spor anınızda bile yüzünüzde hareket etmeyen, ayrılabilir ter bandı ile terin gözünüze akmasını engelleyen, iki farklı cam seçeneğine sahip olan CEBE sporcu gözlükleri ayarlanabilir burun kısmıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

     

    Sporcular ve sportif tarzını yansıtmak isteyenler için özel tasarlanmış CEBE güneş gözlükleri Adventure Republic ve Adrenalin mağazalarında satışa sunuluyor. Adventure Republic mağazaları İstanbul Kızıltoprak, İstanbul Nişantaşı, İstanbul Levent, İstanbul Cihangir, Bodrum, Ankara Armada AVM’de bulunuyor. www.adventurerepublic.com