• NAZİLLİ’DE KURTALAN EKSPRES RÜZGARI ESTİ ‏

    Barış Manço’nun 1972 yılında kurduğu Türkiye’nin en büyük ve en iyi rock müzik grubu “Kurtalan Ekspres” Nazilli’de muhteşem bir konser vererek Nazillilere unutulmaz bir gece yaşattı.

    20:27:44 | 2015-05-22

     

    Nazilli Belediyesi ve EKOMAK’ın katkıları ile Nazilli’ye gelen Türkiye’nin en büyük ve en iyi rock müzik grubu “Kurtalan Ekspres” Nazilli Belediye Meydanında verdikleri konser ile Nazillilere ve gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Barış Manço, Cem Karaca ve grubun gitaristlerinden Bahadır Akkuzu'nun da anıldığı gecede grup solisti Tolga Akyurt 'Dönence' adlı şarkıyla konsere başladı. Grubun konseri unutamadım, Yaz Dostum, Tamirci Çırağı, Namus Belası, Islak Islak, Kol Düğmeleri, Yine Yol Göründü, Yeni Bir Gün Doğdu Merhaba, Anlıyorsun Değil mi adlı Barış Manço ve Cem karaca’nın sevilen şarkılarıyla devam ederken, dinleyiciler hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederek, doyasıya eğlendi.

     

     

    Nazilli Belediye Meydanındaki konsere Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile birlikte MHP Aydın Milletvekili 1. Sıra adayı Ali Uzunırmak, Nazilli MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile konserin organizesine sponsorluk yapan EKOMAK’ın sahibi İş Adamı Nuri Önel’de izledi. Kurtalan Ekspres’e Nazilli’ye gelerek onur ve şeref verdiklerini söyleyen MHP Aydın Milletvekili 1. Sıra Adayı Ali Uzunırmak, “Bu geceyi bizlere yaşattıkları için Kurtalan Ekspres gurubunun her üyesine ayrı ayrı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Bu alanda toplanan tüm genç kardeşlerimizi şu an coşturdunuz. Bizleri de gençlik yıllarımıza götürdünüz. Türk gençliğine çok büyük eserler vermiş olan Cem Karaca ve Barış Manço ruhunu yaşattınız. Bundan sonraki sanat yaşamınızda başarılarınızın devamını diliyor ellerinize, gönlünüze ayaklarınıza sağlık diyerek Nazilli adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

     

    Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Gençlik Haftasında Kurtalan Ekspres Gurubu’nun Nazili’nin pırıl pırıl gençlerine şarkıları ve eserleri ile ölümsüzleşmiş Cem Karaca ve Barış Manço’nun en güzel şarkıları ile sahne almalarından dolayı guruba teşekkür etti. Alıcık böylesi güzel bir geceyi Nazillilere yaşatmalarından dolayı Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan plaket, çiçek ve uzun yaşam hediye paketlerini MHP Aydın Milletvekili 1. Sıra Adayı Ali Uzunırmak ile Ekomak’ın sahibi İş Adamı Nuri Önel eşliğinde gurup üyelerine teslim etti.

     

    “Daima her şeyi gençler için yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” diyen Kurtalan Ekspresi Grubunun basgitarcısı Ahmet Güvenç “Büyük alkış rica ediyorum. Sahneye bakıp göremediğiniz ama burada bizimle olanlar için” diyerek Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu'yu andı. Nazilli seyircisinin mükemmel olduğunu vurgulayan gurup üyeleri yaklaşık 3 bin kişinin dinlediği konserde Nazilli de olmaktan ve Nazillilere konser vermiş olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi.