• NAZİLLİ’DE SAKSAFON SKANDALI

    Nazilli Belediyesi Su İşleri Şefi Hülya Alabay'ın facebook hesabından paylaştığı, ‘Yaşlı Kurt Jimm’nin kadro ve unvan karşılığı kapalı kapılar ardında saksafon maceraları’ ifadeleri büyük yankı uyandırdı. Paylaşımın ardından kentte yaşayanlar, “saksafonu kim çaldı” sorusunu birbirlerine sorar oldu.

    17:43:57 | 2014-10-23

     

       HABER: ALİ RIZA ÖZİŞ

     

    Nazilli Belediyesi Su İşleri Şefi Hülya Alabay'ın facebook hesabından paylaştığı, ‘Yaşlı Kurt Jimm’nin kadro ve unvan karşılığı kapalı kapılar ardında saksafon maceraları’ ifadeleri büyük yankı uyandırdı.

     

    Nazilli Belediyesi Su Tahsilat Şefi Hülya Alabay’ın facebook’ta ki kişisel profilinden yaptığı “saksafonlu” paylaşım, gündeme damga vurdu. Alabay’ın paylaşımının ardından kentte yaşayanlar, “saksafonu kim çaldı” sorusunu birbirlerine sorar oldu.

     

    Nazilli Belediyesi Su Tahsilat Şefi Hülya Alabay’ın facebook’ta ki kişisel hesabından üst düzey bir belediye yetkilisi hakkında paylaştığı ‘Yaşlı Kurt Jimm’nin kadro ve unvan karşılığı kapalı kapılar ardında saksafon maceraları’, ‘Ahhh jimm amca sen neymişsin be!’, ‘Jimm amca seccadeyi şasırdı heralde!!’, ‘Jimm amca da yok yok her yol var:))’ şeklindeki anlatımı Nazilli’de skandala dönüştü.

     

    “Saksafonlu” paylaşım, Nazilli gündemine de damga vurdu. Alabay’ın paylaşımının ardından kentte yaşayanlar, “saksafonu kim çaldı” sorusunu birbirlerine sorarken polemikleri de beraberinde getirdi. Kulaktan kulağa dalga dalga yayılan “saksafon” skandalı üzerine tarif edilen üst düzey yetkili “Yaşlı Kurt Jimm’nin” kim olduğu merak uyandırırken “saksafonu kimin çaldığı” da tartışılır oldu.

     

    Öte yandan, “Saksafon skandalı”nın Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın bir toplantı için Kocaeli’nde bulunduğu sırada yapılması manidar bulundu. Başkan Alıcık’ın Nazilli’ye dönüşte konuyu soruşturacağı öğrenilirken ne şekilde bir soruşturma açacağı da merak konusu oluyor. Bakalım Başkan Alıcık, üst düzey yetkili “Yaşlı Kurt Jimm’nin” kim olduğunu ve kime “saksafon çaldırdığını” ya da “saksafonu kimin çaldığını” ortaya çıkarabilecek mi?