• Ozan Çavuşoğlu ve örgütlü yapısı hakimleri bile izlemiş…

    Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sağ kolu Ozan Çavuşoğlu ve örgütlü yapısı tarafından izlenenler arasında yer alan bir isim bu kadarına pes dedirtti. Gazeteci Durmuş Tuna'nın ifşaatları sadece Aydın değil Ankara’da Devlet ve siyaset kulislerinde de büyük çapta sarsıntıya neden oldu.

    08:20:19 | 2024-06-26
    • Durmuş Tuna'nın izlenenler listesi paylaşımlarında yer alan isimlerden biri, Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi Eski Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya çıktı.

    Bilindiği gibi Mehmet Burçin Çetinkaya şu an Aydın BŞB’den çok sayıda kişinin yargılandığı yolsuzluk, usulsüzlük, ihaleye fesat karıştırma gibi dava dosyalarına bakan  hakimdi.

    Mesleğe ve adalete olan bağlılığı aynı zamanda tam bir devlet adamı kişiliğiyle sayılan ve sevilen bir isim olan Mehmet Burçin Çetinkaya daha sonra Bodrum'a tayin edilmişti.

    Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun şu anki sağ kolu, ASKİ’de fiili genel müdür olarak tanımlanan, CHP Aydın Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı, bunun yanında yine Aydın BŞB güdümlü Sendikanın Başkan Yardımcısı olan Ozan Çavuşoğlu, uzun süredir başka iddialarla da gündeme gelmişti.

    CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman'ın iki kez darp ve özgürlüğünün kısıtlanması eylemleri şikayete konu olmuştu.

    Ozan Çavuşoğlu'nun bizzat denetiminde yapıldığı belirlenen darp ve alıkonulma olayı uzun süre Aydın gündeminde yer bulmuştu.

    Serhan Seyhan'ın kar maskeli üç kişi tarafından darbında yine Ozan Çavuşoğlu'nun adı, şikayet dosyasına girmişti.

    Seçimlerden hemen önce Efeler-Ovaeymir Mahallesi’nde muhtarlık seçimlerine müdahale ettiği için yine halkla yaşanan arbede de Ozan Çavuşoğlu baş roldeydi.

    Sıradan bir taş döşeme işçisi olarak Aydın Belediyesi'nde işe başlayan daha sonra Özlem Çerçioğlu'nun Sekreteri ve Özel Kalem Müdürü ile evlenmesinin ardından jet hızıyla yükselen Ozan Çavuşoğlu hakkındaki yeni dosyalarımız yakında gazetemizde...