• Özmen’den, parti içi muhalefete sert mesaj…

    "FİTNECİLERE PAPUÇ BI-RAK-MA-YA-CA-ĞIZ..."

    17:21:00 | 2018-04-09

    * Parti içi muhalefetin hedefindeki isim olan yardımcısı Ahmet Kürşat Uğur'a sahip çıkan İl Başkanı Özmen, "Ak Parti Milletin sokakta bulduğu bir parti değil, 200 yıllık bir geleneğin devamı olan partidir... Öyle çocuk oyuncağı değil yani..." dedi.

    AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen İl kongresi sonrası yaşanan tartışmalar hakkında www.aydisafak.com Haber Koordinatörü Hasan Kadife'ye açıklamalarda bulundu.

    Açıklamasının başında ilk olarak Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı'ya İl Kongresinde Divan üyesi yapılmaması ve oturacak yer ayrılmaması konusuna değinen Özmen, "17 İlçe Başkanımız var, 17'si de delege ve 17'si de delegelerimizin içinde... Divanı, Genel Merkez Yönetimi karar vermiştir... Ömer Ünal oturdu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve iki tane İl Yönetiminden adam yazalım, 17 tane İlçemiz, 4 tane Belediye Başkanımız var hangisini yazmazsak sıkıntı olur, diğer illerde biz bununla karşılaştık, bu sıkıntılar olmasın diye böyle böyle yazalım dedi... Başka başka şeyler yazılıyor çiziliyor kongre ile ilgili üzülüyorum tabi..." şeklinde konuştu.

    “ÇİZİK” TARTİŞMALARINA AÇIKLIK GETİRDİ..

    Başkan Özmen, "Çizik" tartışmaları hakında da "Yüz çizik falan bilmem ne... Ne Yüz çiziği, nerden çıkıyor kimden duyuyorsunuz bunları bilmiyorum ama herşey açık, Yüksek Seçim Kurulu orada, ilan ediliyor, gidip herkes öğrenebilir. Gizli saklı hiçbir şey yok ve herşey ortada... Daha mazbatayı almadığımdan ve resmileşmediğinden rakamları açıklayamacağım ama bildiğimiz en fazla ya iki, ya üç çizik var. Öyle denildiği gibi 100 çizik falan yok... Oy pusulaları sayılırken hepimiz gördük bunları..." dedi.

    “FİTNE-FÜCURA KİMSE ALET OLMASIN..”

    Partililerine “Fitne-fücura alet olmayın” uyarısı yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen şöyle konuştu:

    "Durum böyleyken ondan diyorum fitne fücura kimse alet olmasın. Bazı şeyler tarafıma sorulmadan yazılıyor tabi o zaman insan o zaman başka şeyler düşünüyor... Aydın'da isim önemli değil şu anda ama olan biten güzel şeylerden rahatsız olan bazıları fitnenin peşinde... Ama biz bunların kimler olduğunu elbette amaçlarını biliyoruz ama bunuda söyleyeyim bu adamlara Allah'ın izniyle Papuç bı-rak-ma-ya-ca-ğız... AK Parti Milletin sokakta bulduğu bir parti değildir. AK Parti Milletin Partisidir, öyle sokakta kurulmadı. Elli yıllık, Yüz yıllık, İkiyüz yıllık bir geleneğin bir devamı blr parti AK Parti, öyle Çocuk oyuncak değil yani.."

    AHMET KÜRŞAT UĞUR'A SAHİP ÇIKTI...

    Parti içi muhalefetin hedefindeki isim olan yardımcısı Ahmet Kürşat Uğur'un AK Parti'ye girdikten sonra AK Parti aleyhine en ufak bir olumsuz tavrı olmadığını belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, "En ufak birşeyi yoktur kendisinin, geçsinler bunları... Ahmet Kürşat Uğur göreve geldiği günden beri AK Parti için çalışır... Ahmet Kürşat Uğur daha önce farklı bir partinin İl Başkanıydı. Ahmet Kürşat Uğur Cumhurbaşkanımıza küfür etmemiştir, bu yalandır ve iftiradır... Bunu ispat etsinler, böyle birşey yok zaten... Ahmet Kürşat Uğur, Aydın’da HAS Parti'den istifa edip AK Parti'ye üye olan ilk arkadaşımızdır. Parti rozetini de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre merkezinde bizzat kendisi yakısına takmıştır..." dedi.