• Savaş: “Cumhurbaşkanımıza borcumuzu ödeyeceğiz..”

    AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Partisinin 6. Olağan Kongresi ardından yazılı bir açıklama yaptı. “İl teşkilatı, ilçe teşkilatlarımız ve milletvekilleri olarak hep birlikte Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2019 hedefini gerçekleştireceğiz” diyen Milletvekili Savaş, Cumhurbaşkanı recep Tayip Erdoğan’a borçlarını ödeyeceklerini ve Aydın’ı AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını söyledi.

    13:05:58 | 2018-04-09

    AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili Mustafa Savaş’ın açıklaması şöyle:

    “Aydın İl Teşkilatımızın 6. Olağan Kongresini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da onurlandırmasıyla büyük bir coşku içinde gerçekleştirdik. 

    Cumhurbaşkanımızın, şehrimize 15 yılda yapılan yatırımları anımsattığı ve yeni yapılacak şehir hastanesi, otoban, yüksek hızlı tren gibi çok önemli projeleri müjdelediği tarihi bir gün yaşadık. 

    Otoban, yüksek hızlı tren başta olmak üzere şehrimize kazandırılacak onlarca büyük yatırımı ve gelecek hizmeti Cumhurbaşkanımız bizzat açıkladı. 

    Aydın milletvekilleri olarak bugüne kadar şehrimize kazandırılması için çalıştığımız projeler çok şükür bizzat Cumhurbaşkanımızın ağzından Aydın ve ülke kamuoyu ile paylaşılmış oldu. 

    Partimiz ve ilimiz açısından son derece verimli bir kongre yaşadık. Kongrede göreve gelen il başkanımız ve il yönetimini kutluyorum. İl teşkilatı, ilçe teşkilatlarımız ve milletvekilleri olarak hep birlikte Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2019 hedefini gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımıza kongre ile birlikte başladık. Teşkilatlarımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın organizasyonu ve tüm partililerimizin katılımı ile çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. 

    Bugüne kadar Aydın’ımıza kazandırdığı sayısız hizmet ve yatırımların yanı sıra yeni vaat ettiği projelerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza olan borcumuzu ödeyecek, Aydınımızı AK Belediyeciliğin ayrıcalıklarıyla buluşturacağız.”