• Seçim bitti, gündem ekonomi..

    Aydın Ticaret Odası’nın 6 Nisan seçimlerinin ardından oluşan yeni Yönetim Kurulu ve TOBB Delegeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

    13:23:51 | 2018-04-10

    Ziyarette TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, Meclis Başkanı Coşkun Cerit, AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri M. Fatih Erkul, Ergün Evran, Sertuğ Yakan, E. Denizhan Sandıklılı, Belgin Çekmen Altay, M. Nuri Tuncal, Şenol Bakış, Kanat Ay Karul, Ali Çakır, Veli Tuna, TOBB Delegeleri Ayhan Atakul, Fahrettin Balyurt, M. Kemal Yılmaz, Mustafa Şevik ve Yüksel Yolçi ile AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal hazır bulundu.

    Hakan Ülken’in hem ev sahibi hem de misafir olarak ziyarete katıldığını belirten TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, tekrar Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Ülken’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni dönem çalışmaları için başarılar diledi.

    Hakan Ülken ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Seçim dönemi bitti. Bundan sonra gündemimiz ekonomi. Hem ilimiz hem ülke ekonomimiz açısından ne gerekiyorsa, bütün çalışmaları yapmaya, projeler üretmeye devam etmemiz lazım. Yabancısı değiliz. Yaptığımız bir iş netice itibarı ile. Bundan sonrada daha hızlı daha verimli şekilde çalışacağız” dedi.

    Mayıs ayında yapılacak TOBB Genel Kurulu’nun önce camiaya sonra da ülke ekonomisine ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Ülken, “Çok fazla söze gerek yok. Ortada bir Rifat Hisarcıklıoğlu gerçeği var. Sayın Başkanımızla birlikte, bugüne kadar yapılmamış ne varsa, her şey yapıldı. Bundan sonrada yapılmamış bir şey kaldıysa, Sayın Başkanımız yapacaktır. TOBB Yönetiminde kendisi ile çalışmaktan onur duyduğum Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.