• Efeler Belediyesi’ne kayyım atandı

    Çerçioğlu yine yaptı yapacağını… Aydın'da halk desteğinin artık olmamasına rağmen rejim çatışması ve ekonomik bunalım nedeniyle bir kez daha koltukta kalan Özlem Çerçioğlu ve yapılanmasının huzur bozan eylemleri, artık şehri yaşanmaz hale getiriyor.

    08:44:04 | 2024-09-06

    Kent genelinde hizmetten başka her türlü gayri ahlaki ve hukukilikler ana gündem maddesi olurken, şehrin her geçen gün geriye gitmesi, Çerçioğlu'nun algı makyajının da artık çökmesine neden oluyor.

    İşiyle değil kişilerle uğraşmayı yöneticilik addetmeye başlayan Çerçioğlu, bu kez Efeler Belediyesi'nde kayyım gibi icraatlara başladı.

    Barış Altıntaş - Süha Bayırlı - Polat Bora Mersin gibi kendisine yakın isimler ve hemen altlarında yine kendine amade bürokrat ordusu kuran Özlem Çerçioğlu, başlarına adeta kayyım gibi bir ismi getirdi.

    Edinilen bilgi ve siyasi kulislerden ulaşan iddialara göre, Çerçioğlu sekreterinin eşi ve taş döşeme işçiliğinden ASKİ gölge genel müdürü, aynı zamanda sağ kolluğuna yükselttiği, bunun yanında çok sayıda kişinin izlenmesi, darbı gibi eylemlerle basında yer aldığı gibi çok sayıda ihaleye fesat dosyasından kendisiyle birlikte Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ozan Çavuşoğlu'nu tek yetkili kıldı.

    Öne sürülenlere göre, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'e sadece düğün dernek gezip protokol görevlisi rolü biçilirken diğer isimlerin hepsinin tepesine Ozan Çavuşoğlu gayri resmi kayyım gibi atandı ve Barış Altıntaş başta hepsine, “Bundan sonra tek yetkili Ozan Çavuşoğlu'dur” talimatı verildi.

    İddialar üzerine yapılan araştırmada Barış Altıntaş'ın, “Anıl Yetişkin Belediye Başkanı olarak bu durumu kabullense de benim kabullenmem mümkün değil” sözleriyle tepkisini dile getiriyor. Yine kulaktan kulağa yayılan iddialara göre Barış Altıntaş'ın çok sayıda kişi ve çevre tarafından haklı görülen bu tutumu devam ederse, işin Altıntaş'ın istifasına kadar gidebileceği de belirtiliyor.

    Diğer bir iddiaya göre hakkında her ne kadar, “Çerçioğlu'ndan çekinmesinden dolayı kılını bile kıpırdatamaz” şeklinde değerlendirmelerde bulunulan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ile Barış Altıntaş'ın birlikte hareket ederek, Çerçioğlu'nun Ozan Çavuşoğlu'nu gayri resmi kayyım gibi atamasına tepki koyabilecekleri de, iddialar arasında yer alıyor.

    Aydın'da yerel yönetimlerin kamu hizmeti olduğunu unutup işi Tellioğulları ile Seferoğulları hikayesine çeviren Özlem Çerçioğlu'nu bu yüksek stratejik zekasından dolayı kutluyoruz.

    Taş döşeme işçiliğinden akla hayale gelmeyecek rütbelere yükselttiği, lise mezunu iken kendisinin Konya Selçuk Üniversitesi mezunu olduğu şeklinde gerçek dışı beyanını sosyal medyadan paylaşıp daha sonra tepkiler üzerine silen, Aydın Ağır Ceza Mahkemelerinde pek çok dosyada yargılanan, sadece Efeler-Kızılcaköy mevkiinde yakınlarının üzerinde aldığı 5 dönümlük arazi içinde yaptığı taş villaya 120 milyonluk değer biçilen, bununla yetinmeyip Kuşadası Yaylaköy’de yine benzer bir villa yaptırdığı iddiaları defalarca haberlere konu olan, çok sayıda kişinin izlenmesi ve darbı iddialarıyla medyada yer bulan, hatta CHP Efeler eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın darp ve alıkonulması olayında başrolde adı geçen Ozan Çavuşoğlu gibi bir değeri de keşfedip siyaset tarihine altın harflerle adını yazdıran Çerçioğlu'nun, daha hangi cevherleri piyasaya süreceğini kamuoyu gibi bizler de merakla bekliyoruz.