• Aydın BŞB trolleri rüşveti ikrar etti

    Aydın BŞB’nin trollerinden “Aydın Büyükşehir’den habersiz kimse rüşvet yiyemez” itirafı geldi.

    16:23:20 | 2024-10-21

    Aydın BŞB trolleri, başkalarını itibarsızlaştırmak isterken, kendi rezilliklerini ifşa ettiler.

    Geçmişe yönelik itibarsızlaştırma faaliyetleri için eski Başkanlar Mesut Özakcan ile Fatih Atay'ı suçlayan troller, iki Başkan ile BŞB arasındaki asıl sorunun, BŞB’nin rüşvet talepleri olduğunu ortaya koydu.

    Paylaşımda, “Büyükşehirden habersiz kimse İndira Gandi yapamaz” vurgusuyla cümle alemin bildiği rezillikler, BŞB trolleri tarafından ifşa edilmiş oldu.

    Öte yandan diğer bir BŞB trolü Ayşe Yılmaz adındaki bayan kalemşör, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e itibarsızlaştırma operasyonu yapacağım derken, Aydın BŞB’yi yerin dibine soktu.

    Aydın Şafak ve Aydın Gündem Yayın Grubu İmtiyaz Sahibi Yalçın Yıldırım, Ayşe Yılmaz isimli bu BŞB kalemşörünün MLKP terör örgütü ile bağlantılarını ortata koymuştu. Aynı zamanda seçim önü 250 bin lira peşin, seçim sonrası aylık BŞB havuzundan 75 bin lira desteklendiği iddiaları da gündeme gelmişti.

    Militan kökenli bu BŞB kalemşörü, Kuşadası’nda yaptığı bazı röportajlarda lağımların yollara aktığı, her yerin pislikten geçilmedigi iddialarını paylaşmış, Başkan Ömer Günel'i, uzun süredir olduğu gibi bu şekilde de itibarsızlaştırmaya çalışmıştı.

    Oysa lağımlar dahil tüm atıksular ile 12 metre üstü caddeler Aydın BŞB sorumluluğunda bulunuyor.

    Gerçekler ortaya çıktıkça sıkışan Aydın BŞB ise yoldan palas pandaras toplanan troller ile medya operasyonu yapacağım derken, kendi skandallarını ortaya saçıyor.