• Eşkıya mı oldunuz?

    Aydın'da Özlem Çerçioğlu yapılanması tarafından uygulanan, “Mafyalaşmış burjuva faşizmi modeli” yönetim anlayışı, artık halkı canından bezdiriyor.

    16:11:58 | 2024-10-20

    Özlem Çerçioğlu'nun sağ kolu olarak bilinen Ozan Çavuşoğlu'nun artık adına eşkıyalık olarak tanımlanabilecek tavır ve tutumları, ne kadar kontrol dışına çıktıklarını ve siyasi güç zehirlenmesi yaşadıklarını gözler önüne serdi.

    Aydın Şafak Gazetesi'ne ulaşan ihbarlar ve yapılan araştırmalar sonucu, bu kadarına pes dedirtecek olay şöyle gelişti;

    Ailelerin gittiği bir mekanda eşi ve çocuklarıyla yemeğe giden bir vatandaş, dışarıya sigara içmeye çıktı. O sırada kendisi de orada olan ve alkol dozu hayli tavan yaptığı belirtilen Ozan Çavuşoğlu, sigara içen vatandaşın yanına giderek, “Sen bana neden dik dik bakıyorsun. Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben Ozan Çavuşoğluyum” diye posta koydu.

    Ozan Çavuşoğlu'nun kökten CHP’li olan ve geçmişten aşina olduğu vatandaşı tehdit edercesine yaptığı konuşmayla hakarete uğrayan vatandaş, “Ben burada sigara içmeye çıktım. Size baktığım yok” cevabına rağmen Çavuşoğlu, “Ben Ozan Çavuşoğluyum. Bana dik dik bakılmasından hoşlanmam. Bir daha bakmayacaksın” şeklinde, tehdit dolu söylemlerine devam etti.

    Daha sonra ailecek CHP’li olan vatandaşın yakınları, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş'ı arayıp, “Nesillerdir oy verdiğimiz CHP bu mu? Bunun için mi biz bu partiye oy verdik? Bunun için mi partide yönetimlerde bulunduk?” şeklinde sitemde bulundu ve gereğinin yapılmasını istediler.

    Mağdur CHP’li ailenin farkında olmadığı, şıracıyı bozacıya şikayet ettikleriydi. Çünkü Barış Altıntaş da bir CHP’li Belediye Meclis Üyesini telefonda hem de aynı mekanda yemek yerken aramış ve ağır hakaretlerde bulunmuştu. Bunun üzerine meclis üyesi ve kalabalık bir grup barış Altıntaş ile yüzleşmeye gelince mekandan kaçmış ve Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'den yardım istemişti.

    Ayrıca yine damarına bastıkları bir muhtar Barış Altıntaş'a gün yüzü görmedik küfürler etmiş, Altıntaş cevap bile verememişti. Hatta “her odada ayrı haraç vermekten bıktık” diyen vatandaşlar, iki kez Efeler Belediye binasını basmıştı.

    Aydın'da Özlem Çerçioğlu yapılanmasının artık sadece siyasi olarak değil kamu düzeni ve güvenliği açısından nasıl bir tehdit haline geldiğini kamuoyu ve ilgili devlet kurumlarının bilgi notu hanelerine kaydediyoruz.